Lush vertical garden

Greenworks AB
Add to MyArchiExpo favorites

at Telenor's Stockholm head office

When Telenor Sweden moved into their new headquarters, they implemented an activity-based approach. The goal is to increase the interaction between the employees, and to encourage to more spontaneous meetings, enhancing creativity and efficiency. Norwegian interior-architects, ‘ Romlaboratoriet’ have designed the space with a focus on openness and use of the buildings great natural light and views.

In this project Greenworks had a few aspects to consider, 2 large led-screens, and a wall-mounted leather sofa beneath. We wanted to create a green and lush plantscape with a minimum of maintenance. We as well as the client are very satisfied with the result.

Vertical garden at Telenor head office
Vertical garden at Telenor head office

Vertical garden at Telenor head office

Vertical garden at Telenor head office

Vertical garden at Telenor head office

Associated Trend items