Gustafs Project Awarded Detail Inside Special Prize 2018

Gustafs Scandinavia
Add to MyArchiExpo favorites

Striking atrium at Technical University of Denmark recieves prestigious prize

The Biosphere at Technical University of Denmark has been awarded the prestigious German prize Detail Inside Special Prize 2018 by the architecture magazine DETAIL. The magnificent atrium is designed by Christensen & Co Architects and Rørbaek og Møller Arkitekter.

The atrium is cladded with Gustafs Timber Panels and consists of 50 000(!) meter oak veneered rib’s which creates a striking visual design, combined with the windows in the meeting cubes.

Atrium cladded with Gustafs slats in oak veneer
Atrium cladded with Gustafs slats in oak veneer

Gustafs project DTU 202 has been awarded Detail Inside Special Prize 2018

Associated Trend items