SOHO Guanghualu II

anySCALE (Andreas Thomczyk, Simon Berg)
Favorites

Showroom

The design of this showroom set out to present the topic of air filtration in an exciting way while creating an appealing environment that would convey a positive sense of wellbeing and vitality. In doing so, the design integrates both the curved facade and two supporting pillars. Tinted sheets of glass serve to separate different areas, such as the manager’s office and a conference room. Their colours are reflected by a wall clad in black glass. A niche in this wall provides space for a cinema which shows information about the company.

Statement by the jury

»Thanks to its bold colours, the design of this showroom looks modern and fresh. The curved lines, in addition, create a harmonious appearance.«

SOHO Guanghualu II

Related Searches