REFLECTIONS PROJECT IN SINGAPORE CHOOSES TRIBÙ

TRIBÙ
Add to MyArchiExpo favorites

Natal Inox

The architects of ’Reflections’ in Singapore, chose Tribù to furnish the swimmingpool and terrace. This luxury residential waterfront project, prominently situated at the entrance to Sin­gapore’s historic Keppel Harbor, comprises six towers and 11 villa apartment blocks, featuring a total of 1.129 waterfront apartments. Architect Daniel Liebeskind designed the towers as ‘beacons of light’, rising at the water’s edge. The sleek curving forms of alternating heights create graceful openings and gaps between the structures allowing all to have commanding views of the waterfront.

All furniture were chosen from the Natal Inox collection and were customized with the logo ‘Reflections’ at Keppel Bay by means of an electrochemical transfer process onto the stainless steel frame. The frames of the loungers received a double electropolishing treatment to enhance their corrosion resistance to the maximum, so they can actually be placed in the water of the swimming pool.

REFLECTIONS PROJECT IN SINGAPORE CHOOSES TRIBÙ

Associated Trend items