Popjing Reception Center

Sun-Life Interior Design
Add to MyArchiExpo favorites

Interior Design

The architecture of the Popjing Reception Center defies the noise of a big city to create an oasis of calm. The design of the reception area is restful and understated, but is nevertheless sophisticated. The overriding impression is one of wood: the ceiling, made of wooden slats, and the walls clad with cedar radiate a warm, refined atmosphere. The eye is caught by the shelving which stretches up to the ceiling. On one side it serves as a room divider and on the other as storage space for pottery and books.

Statement by the jury

»The interior design of the Popjing Reception Center is deliberately calm and sophisticated and forms a contrast to the hectic life of a big city.«

Popjing Reception Center